Kolay biber turşusu

Standard

Ataşehir-..[1]h

Evre: Seyir (Protein+sebze),güçlendirme

Malzeme: Evde közlediğiniz kırmızı biber veya konserve közlenmiş biber de kullanabilirsiniz

                     Balzamik sirke

                    Ezilmiş sarımsak

 

Közlenmiş biberleri birkaç parçaya ayırın.Bol balzamik sirke ve sarımsak ilave edin.İsterseniz az birşey tuz da ekleyin.Kapalı kapta buzdolabında uzun süre saklayabilirsiniz.

.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s