Fırında Peynirli Ekmek

Standard

IMG-20130215-00878[1]

Ekmeğinizi nasıl pişirirseniz pişirin.Ben,yulaf kepeğiyle yaptığım hamburger ekmeğimin yarısı kullandım..Biraz light peynir, bir yumurta,minik doğranmış domates  çırpıp üzerine yaydım.Fırın ızgarasında 5 dakika üstünü kızarttım.Böylece light peynirin tadı güzelleşti.

Saf p ve atak döneminde bile bu kadarcık domatese izin var.İsterseniz kekik-nane-kırmızı biber-hatta pastırma-jambon vs de ekleyebilirsiniz.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s