Tavada Tek Sarılı Çok Beyazlı Yumurta Pişirme Yöntemi

Standard

yumurtasahanda

Bu diyete yeni başlayanlar ilk etapta nasıl pişirilir ki tek sarılı yumurta diye soruyorlar.Şöyle oluyor:)

1.Yanmaz tavayı çok az ısıtın,istediğiniz bir malzemeyi içine koyun (yağsız pastırma-jambon-hindi füme-yağsız peynir/lor-kavrulmuş yağsız kıyma-kavrulmuş ıspanak vb) .Kuru bir malzeme koyduysanız (pastırma gibi) birazcık da su ekleyin ki iyice kurumasın.

2. 1-2 dakika malzemenizi kavurun,üzerine 3-4 yumurta beyazını boca edin.

3. Beyazların piştiğinden emin olunca üzerine tek sarıyı döküp yayın tam pişmesini beklemeyin.(Az pişmiş sarı faydalı-çok pişmişi yağa dönüşüyor).

Sarıyı karıştırmayın.Aksi halde sarısının tadına varamıyorsunuz…..

Afiyetle yiyin:)

.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s