Hamsili Ekmek

Standard

hamsiekmeği

Ne zamandır canım hamsili pilav istiyor.Ben de hamsili ekmek yaptım.Tadı da epey yakın oldu hamsili pilava.

EVRE: Her evre

MALZEME :

100-150 gr kılçıksız hamsi

4 yemek kaşığı yulaf kepeği

2 yumurta beyazı

2 çay kaşığı kabartma tozu

1 tatlı kaşığı toz splenda

3 yemek kaşığı light yoğurt

tuz-köfte baharı veya kimyon

Öncelikle fırını 180 dereceye ayarlayın ki ısınmaya başlasın.

Hamsi hariç tüm malzemeleri karıştırın.Yağlı kağıt serilmiş borcama ince dökün.

Üzerine kılçıksız çiğ hamsileri dizin.

FIrında 20-25 dakika pişirin.

Sıcak sıcak yerseniz çok daha güzel oluyor.Afiyet olsun.

Reklamlar

2 responses »

  1. nefis bir fikir… en kısa zaman da deneyeceğim… hatta ekmeğe biraz tereyağ aroması ve yeni bahar edilirse iç pilav tadı olur mu diye bile düşündüm… bakalım :)) ellerine sağlık…

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s