Susamlı Tofu_Dukan’dan

Standard

Şahsen tofu hiç denemedim.Almanya’dayken uzak doğu marketine gidip elime aldım,şeklini beğenmedimyok ben bunu yemem diyip bıraktım.Bu kadar yumuşak gıdalardan hoşlanmam.Yine de iyi yapılmış bir tarifi restoranda denemek isterim.

Tofu sevenler ve vejeteryanlar için ideal bir tarif:

Evre:Atak ve seyir saf protein

Malzeme:Tofu

soğan

bir tutam susam

bir tutam kabartma tozu

Tofuları süzdürün ve küçük küplere ayırın.Bir tavada tofuları ve ince kıyılmış soğanı soteleyin,suyunu salmaya başlayacak.Suyunu çekip kahverengi olmaya başladıktan sonra üzerine bir tutam susam ve bir tutam kabartma tozu serpin ve  bir kaç kez çevirip daha tabağa alın.Sıcak yiyin.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s