Kabak çorbası

Standard

Evre: Seyir Protein+sebze günü

malzemeler: 2 kabak (ince ince doğranmış)

                          yarım soğan (birkaç parçaya bölünmüş)

                         et suyu veya hazır yağsız et suyu (Türkiye’de henüz bulamadım yağsız olanını)

                         yoğurt

                          dereotu

kabak ve soğanı ve et suyunu beraber  haşlayın,blendardan geçirin.İçine 2 kaşık yoğurt ilave edin.Yoğurt parçaları görünüyorsa tekrar blendarı kullanın…(yoğurdu,çorbayı ocaktan almaya yakın ilave edin).Üstünü de dere otu ile süsleyin.

Nasıl güzel kremalı bir çorba olduğunu anlatamam.Mmmmmmh:)

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s