TAVUK SARMA

Standard

EVRE: Her evre (atakta kaşar koymamalısınız)

Malzeme:

Kemiksiz tavuk budu

Yağsız pastırma (veya jambon)

Light kaşar

Tavuk butlarının yağları temizlenir.Mümkünse et dövücüsüyle inceltilir…ortasına bir parça pastırma küçük bir parça da kaşar konulur. (ancak ,light kaşarların bile yağ oranı yüksek.Tolere besin listesine bakarsanız,seyirde maksimum %7 yağ oranına kadar olan ağlı peynirlerden 57 gr yiyebilirsiniz..Ama tabii duraklama yapmıyorsa ve o gün başka tolere besin almayacaksanız.)

Etler rulo haline getirilir.Kürdan yardımıyla kapatılır.Tepsiye dizilerek fırında pişirilir.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s